Bessonera Compresiva Estelada
Bessonera Compresiva Estelada
Preu: 9,00 € (21 % I.V.A. Inclòs)
:

:

Bessonera Compresiva Estelada

Bessonera de subjecció  de gran qualitat, dissenyat per a la pràctica del running , amb una alçada fins sota el genoll , on hi destaca l'estelada al darrera.

Bessonera  amb bastant elasticitat que fà que s’ajusti i s’adapti perfectament  al  bessó.

Presentada amb dues  mides  S/M i  L/XL.  (consultar mides  per escollir la talla que millor s'adapte al diametre del  bessó). 

 Garanteix una immillorable capacitat de subjecció que es tradueix en una reducció de les vibracions musculars i un notable disminució en l’aparició de la fatiga muscular , millorant així les prestacions de l’atleta.

 Disponible en dos colors :  negre  ;  negre/vermell  ;   negre/ verd 

Caracteristiques:

CONFORT

 Està compost per una fibra que transmet un tacte natural sedós al peu ial bessó, essent la suavitat una de les seves característiques principals. Tenen una gran elasticitat que garanteix un gran confort , una llibertat de moviments i una gran adaptabilitat .

 TRANSPIRABLES

 La fibra en que estan compostos transporta la humitat cap a l’exterior per la seva evaporació , augmentant el confort i el seu rendiment inclòs en les condicions més adverses.

TERMOREGULADORS

Compost per una fibra intel•ligent que en funció de l’ús i les condicions en que s’utilitzi, proporciona frescor o calor. En condicions de calor o alt rendiment físic, actua d’intercanviador tèrmic, expulsant la calor corporal i absorbint la frescor de l’exterior. En condicions de fred o de baix rendiment físic, actua d’aïllant tèrmic, mantenint la calor estable i prevenint de la pèrdua de calor corporal.


Opinions dels usuaris:

No hi ha opinions per a aquest producte.
Per favor, registri's per escriure una opinió.