Conjunt ciclisme català  curt
Conjunt ciclisme català curt
Preu: 100,00 € (21 % I.V.A. Inclòs)
:

:

CONJUNT  DE  CICLISME  CATALÀ  CURT

CONSTA de:

1  MALLOT

Mallot de ciclisme reivindicatiu,amb el detall de la Estelada de color gris sobre un fons negre, on destaquen les barres catalanes al davant ,i als braços, acompanyat amb la inscripció “CATALUNYA

Comprèn una cremallera llarga al davant i tres butxaques al darrere.

 El mallot està compost per una microfibra de polièster, còmoda, lleugera i transpirable, amb capacitat per evaporar la humitat i permetre la circulació de l'aire.

Acabat de cintura  amb una tira de  silicona  que  permet  la màxima adaptabilitat, sense oprimir.

1  CULOT

 Culot de ciclisme reivindicatiu, amb el detallet de l'estelada de color  gris sobre un fons negre ,juntament amb les barres catalanes i la inscripció CATALUNYA  i al darrere.

Compost per una lycra tècnicament molt avançada, amb els seus 225 g i la seva especial composició de fil Xtra-life que garanteix una immillorable capacitat de compressió que es tradueix en una reducció de les vibracions musculars i un notable retard en l'aparició de la fatiga, millorant així les prestacions de l'atleta.

 La part dels tirants és totalment transpirable amb petits foradets perquè circuli l'aire. Totes les seves costures són planes.

Porta un acabat amb un teixit amb  goma antilliscant de silicona hipoal•lèrgica, que permet una màxima adaptació a la cuixa sense la sensació de presió.

 Altres propietats:

Antipíling , bielastic , resistent al clor, protegeix dels rajos X , antibacterià

Comprèn una badana D-120

Descripció: EL TOP de les badanes. Una badana amb unes característiques de confort , adaptabilitat i durabilitat sense precedents. Fabricada en foam de alta densitat D-120 (alta densitat) en els punts de recolzament mes crítics, amb un canal antiprostàtic que evita la pressió excessiva a la zona del perineu, i amb un contorn molt elàstic d'escuma de baixa densitat, que afavoreix al màxim l'adaptació a la morfologia i als moviments del ciclista.

 Tot això acabat amb un teixit de fibra buida i anti-bacteriana, que cuida i manté la pell seca

En la secció de les fotos trobareu,la relació de talles recomenades.

 Es recomana que en cas de dubte,escullir talla superior


Opinions dels usuaris:

No hi ha opinions per a aquest producte.
Per favor, registri's per escriure una opinió.