Lots Mitjó Running Català
Lots Mitjó Running Català
Preu: 13,00 € (21 % I.V.A. Inclòs)
:

Lot Mitjó  Running Català

El Lot compren 3 parells de mitjons (un de cada color)

 Mitjó Tècnic de gran qualitat, dissenyat per a la pràctica del running , amb una alçada fins el turmell, on hi destaquen al darrera  les barres catalanes al taló  d'aquiles.

Fabricat amb  una fibra  intel-ligent  Sorf-Air

Mitjó amb molta elasticitat que fà que s’ajusti i s’adapti perfectament al peu.

Cal destacar el reforç que porta en la part dels dits i la part del taló .

Característiques del  Soft-Air

CONFORT

Està compost per una fibra que transmet un tacte natural sedós al peu , essent la suavitat una de les seves característiques principals.

Tenen una gran elasticitat que garanteix un gran confort , una llibertat de moviments i una gran adaptabilitat al peu. TRANSPIRABLES La fibra en que estan compostos transporta la humitat cap a l’exterior per la seva evaporació.

 Manté el peu sec , augmentant el confort i el seu rendiment inclòs en les condicions més adverses.

TERMOREGULADORS

Compost per una fibra intel•ligent que en funció de l’ús i les condicions en que s’utilitzi, proporciona frescor o calor. En condicions de calor o alt rendiment físic, actua d’intercanviador tèrmic, expulsant la calor corporal i absorbint la frescor de l’exterior. En condicions de fred o de baix rendiment físic, actua d’aïllant tèrmic, mantenint la calor


PD: En cas de voler els tres  parells de mitjons  del mateix color cal posar-ho en  l'apartat observacions de la comanda


Opinions dels usuaris:

No hi ha opinions per a aquest producte.
Per favor, registri's per escriure una opinió.