Conjunt Ciclisme Català LLarg
Conjunt Ciclisme Català LLarg
Preu: 115,00 € (21 % I.V.A. Inclòs)
:

:

El conjunt consta de:

1 Mallot màniga llarga  i 1 Culot llarg

Mallot de ciclisme català llarg

 Mallot de ciclisme maniga llarga, representatiu de CATALUNYA am un disseny ùnic i exclusiu  dissenyat amb els  colors: blanc,groc vermell i negre, on destaquen les barres catalanes al davant ,i al darrera  acompanyat amb la inscripció “CATALUNYA“.

 

Comprèn una cremallera llarga al davant i tres butxaques al darrere.

 El mallot està compost per un teixit anomenat Dry- Clim

DRY-CLIM : Dry-Clim és un teixit dels anomenats“entretemps”. La composició, a base de microfibres li dóna unes excel•lents propietats tèrmiques.

 Facilita, també, l’evacuació de la humitat cap a l’exterior i la conseqüent evaporació, una vegada la humitat es troba a la part externa del teixit.

 L’elasticitat i un agradable tacte a la pell, en fan un teixit excepcional, altament recomanat per a la confecció de mallots de màniga llarga.

Altres característiques: Adaptable, Transpirable, Antibacterià, De fibra buida ,Excel•lent tacte a la pell ,Elàstic.

En la secció de les fotos,trobareu les talles recomanades per Mercatalà.

En cas  de  dubte,s'aconsella escullir talla  superior

CULOT CICLISTA LLARG

Culot de ciclista llarg thermodress, amb un disseny atrevit i  discret al mateix temps on es pot apreciar la inscripció CAT al darrera, sobre un fons vermell i als laterals a l'altura del genoll  per la part exterior.

Destaquem  les seves costures de color vermell  sobre el fons negre de la lycra,

 Està compost per una lycra termodress que es caracteritza per ser un teixit tècnic, tèrmic i bielàstic que garanteix una immillorable sensació de confort en contacte directe amb la pell.

 La seva composició crea una càmera d’aire calent entre la nostra pell i l’exterior, essent un gran aïllant tèrmic.

 Gràcies a la capacitat de transport del vapor cap a l’exterior i a la seva adaptabilitat i capacitat de recuperació, és especialment apropiat per a activitats molt aeròbiques i d’alta intensitat

Altres propietats: Antibacterià. Antipíling. Protecció Tèrmica. Bielàstic Protegeix dels raigs UV. Lycra-Sport.Excel•lent amb la pell

 Comprèn una badana D-120

 Descripció:

 EL TOP de les badanes. Una badana amb unes característiques de confort , adaptabilitat i durabilitat sense precedents.

 Fabricada en foam de alta densitat D-120 en els punts de recolzament mes crítics, amb un canal antiprostàtic que evita la pressió excessiva a la zona del perineu, i amb un contorn molt elàstic d’escuma de baixa densitat, que afavoreix al màxim l’adaptació a la morfologia i als moviments del ciclista. Tot això acabat amb un teixit de fibra buida i anti-bacteriana, que cuida i manté la pell seca


Opinions dels usuaris:

No hi ha opinions per a aquest producte.
Per favor, registri's per escriure una opinió.