Mitjó de Ciclisme  20 cm
Mitjó de Ciclisme 20 cm
Preu: 6,00 € (21 % I.V.A. Inclòs)
:

Mitjó de Ciclisme alt (20 cm).

Mitjó Tècnic de gran qualitat,fresc i còmode  de la marca "TRACKS"dissenyat per a la pràctica del ciclisme , amb una alçada de 20 cm.

De color VERD FLUORESCENT fet que  dona més visibilitat al ciclista.

Fabricat amb una fibra intel-ligent Sorf-Air , que entre les seves propietats  cal  destacar, la seva expulsió de la humitat cap al exterior, fet que garanteix sempre la pell seca .

Mitjó amb molta elasticitat que fà que s’ajusti i s’adapti perfectament al peu, donan-li una gran llibertat de moviment .

Cal destacar el reforç que porta en la part de sota el peu, lloc on es carrega  tot el pes sobre la  cala del pedal.

 Característiques del SOFT-AIR CONFORT

Està compost per una fibra que transmet un tacte natural sedós al peu , essent la suavitat una de les seves característiques principals. Tenen una gran elasticitat que garanteix un gran confort , una llibertat de moviments i una gran adaptabilitat al peu. TRANSPIRABLES La fibra en que estan compostos transporta la humitat cap a l’exterior per la seva evaporació. Manté el peu sec , augmentant el confort i el seu rendiment inclòs en les condicions més adverses. TERMOREGULADORS Compost per una fibra intel•ligent que en funció de l’ús i les condicions en que s’utilitzi, proporciona frescor o calor.

En condicions de calor o alt rendiment físic, actua d’intercanviador tèrmic, expulsant la calor corporal i absorbint la frescor de l’exterior. En condicions de fred o de baix rendiment físic, actua d’aïllant tèrmic, mantenint la calor


Opinions dels usuaris:

No hi ha opinions per a aquest producte.
Per favor, registri's per escriure una opinió.