Culot Ciclisme Català Pirata
Culot Ciclisme Català Pirata
Preu: 37,00 € (21 % I.V.A. Inclòs)
:

Culot de ciclisme reivindicatiu, amb el detallet de l'estelada en gris sobre  un  fons  negre als laterals i la inscripció CATALUNYA  i al darrere.
Compost per una lycra tècnicament molt avançada, amb els seus 225 g i la seva especial composició de fil Xtra-life que garanteix una immillorable capacitat de compressió que es tradueix en una reducció de les vibracions musculars i un notable retard en l'aparició de la fatiga, millorant així les prestacions de l'atleta.
La part dels tirants és totalment transpirable amb petits foradets perquè circuli l'aire. Totes les seves costures són planes i porta un acabat amb goma antilliscant de silicona hipoal•lèrgica.

Altres propietats:
Antipíling , bielastic , resistent al clor, protegeix dels rajos X , antibacterià

Comprèn una badana D-120

Descripció
EL TOP de les badanes. Una badana amb unes característiques de confort , adaptabilitat i durabilitat sense precedents. Fabricada en foam de alta densitat D-120 en els punts de recolzament mes crítics, amb un canal antiprostàtic que evita la pressió excessiva a la zona del perineu, i amb un contorn molt elàstic d'escuma de baixa densitat, que afavoreix al màxim l'adaptació a la morfologia i als moviments del ciclista. Tot això acabat amb un teixit de fibra buida i anti-bacteriana, que cuida i manté la pell seca


Opinions dels usuaris:

Picscaro  (dimarts, 03 desembre 2013)
Porcentaje: 5
Excelent culot,molt xulo i de una gran qualitat.La badana francament inmillorable,molt cómoda.Ja he fet amb ells més de 1.000 Km. i puc dir que son uns pirates de gama alta a un preu més reduit i una estética i ergonomía molt bona.Els dubtes que tenía abans de comprar es van esbair al rebre i proba el producte.Un 10 per Mercatalà,excelents productes i enviaments ràpids.Segur que tornaré a repetir.