Sistema de pagament

A mercatala.cat et donem la possibilitat d’escollir la manera de fer el pagament entre les quatre opcions que t’expliquem a continuació, amb molta facilitat i total seguretat.

1-TARGETA DE CRÈDIT
Els pagament amb targeta de crèdit o dèbit es farà mitjançant una passarel•la de pagament totalment segura on les dades de la teva targeta viatjaran directament cap el servidor segur de BBVA. D’aquesta manera ni nosaltres ni ningú altre hi podrà tenir accés.

Si selecciones aquest sistema de pagament, una vegada estigui confirmada la comanda, s’obrirà una finestra amb la pàgina web de l’entitat bancària (BBVA) que s’haurà d’omplir amb les dades personals i les de la targeta.

2-TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA
Si selecciones aquesta opció de pagament, has de realitzar una transferència bancària al següent nº de compte:

BBVA.   ES09 0182 3517 15 0201753574 

El nom del titular és Mercatalà.

Has de posar el teu nom i correu electrònic, en el concepte o remitent per tal de no donar lloc a cap confusió.

Nota: els productes comprats es reservaran, però no es tirarà endavant la comanda fins que no es faci efectiva la transferència.

3-SISTEMA PAYPAL
Per la utilització d’aquest sistema, és necessari tenir activat un compte PayPal.

Un cop confirmada la comanda, s’obrirà la pàgina PayPal on entraràs en contacte entre tu i el servidor de: BBVA/PayPal.

4-SISTEMA CONTRAREEMBOSSAMENT
Si esculls aquest sistema, nosaltres realitzarem l’enviament del producte i un cop el rebis l’hauràs de pagar en efectiu al transportista.

Aquest sistema té un recàrrec addicional de 3,00 euros o més (depenent de l’import de la compra) que cobrarà l’empresa transportista, en servei de contrareembosament.

Recordar

Per poder realitzar una compra, primer t’hauràs de registrar com a usuari; les teves dades passaran a formar part del fitxer de mercatala.cat

(veure política de privacitat)

Si tens algun dubte pots consultar trucant al :678 828 161 o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la